Pentru Dua Lipa, anul 2020 nu a fost chiar atât de rău. Artista a lansat piese care au ocupat cele mai bune poziții în topuri, iar începutul de an i-a adus încă o copertă Vogue în portofoliu.

Dua Lipa nu se plânge deloc. Artista s-a numărat printre preferatele premiilor de anul trecut, iar acela a fost doar începutul. Dua are pregătite multe surprize pentru fani, iar acum, la început de an, artista a bifat încă o copertă Vogue. De data aceasta, Dua a experimentat mai multe look-uri, iar fanii vor avea ocazia să vadă care i se potrivește mai mult.

”Încep 2021 ca un adevărat cameleon! Mulțumesc Edward Enninful! Nu voi uita niciodată toată dragostea și susținerea pe care mi-ai oferit-o de-a lungul carierei. Mulțumesc pentru că mi-ai oferit cea de-a doua copertă Vogue British.🤍🤍🤍 A fost un vis devenit realitate și mă simt norocoasă că am lucrat cu asemenea oameni 🦋”

La finalul anului trecut, Dua s-a lăsat dezbrăcată de secrete în cadrul unui interviu acordat celor de la The Weird. Dacă nu știați deja, Dua Lipa nu este singură la părinți. Artista are o soră și un frate, Rina Lipa și Gjin Lipa. Chiar dacă cei doi nu sunt la fel de talentați precum Dua la muzica, cumva tot îi calcă pe urme. Rina, sora mai mică a artistei este model, cochetează cu dansul și cu actoria și este o prezență destul de cunoscută în online.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)