Nunta lui Hailey și Justin Bieber de weekend-ul trecut a fost una de poveste, iar rochia de mireasă s-a potrivit de minune în peisajul minunat în care cei doi au ales să spună cel mai important ”DA!” din viața lor.

A trecut mai bine de o săptămâna de când Hailey și Justin Bieber au avut parte de o nuntă că la carte. A fost o zi de basm desfășurată într-un decor feeric, iar toată lumea s-a întrebat până acum cum a arătat rochia de mireasă a lui Hailey Ei bine, putem în sfârșit să vedem spectaculoasă creație, realizată pe comandă, ce poartă semnătura Virgil Abloh.

Este o rochie sirenă din dantelă, cu umerii goi și o trenă impresionantă. Detaliul cel mai inedit este însă acela că pe trenă stă scris, cu litere albe, mesajul „Till Death Do Us Part” .

 „@virgilabloh îți mulțumesc că mi-ai adus viziunea la viață și mi-ai creat rochia pe care o visam" Tu și echipa ta @off____white sunteți incredibili și sunt recunoscătoare că am purtat creația voastră ❤️"., a scris Hailey pe contul ei de Instagram.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

last Monday was the most special day of my life:)

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on