INNA este pe val mai mult ca niciodată. Artista a lansat piesă după piesă și a bifat unele dintre cele mai tari colaborări. Dacă acum se laudă cu hituri semnate în colaborare cu Sean Paul, înainte de a deveni celebră și peste hotare, INNA lansa piese pe care acum a realizat că le regretă.

INNA a fost acum câteva luni invitată la „Window Shopping” și, așa cum era de așteptat, artista a fost mai sinceră ca niciodată. Iubita lui Deliric nu a ascuns niciun detaliu important de fanii ei și, mai mult decât atât, a dat din casă lucruri pe care nimeni nu le știa despre ea. Întrebată dacă are piese pe care le regretă, INNA nu a stat prea mult pe gânduri. Artista a spus că sunt multe piese care se încadrează în categoria asta, dar prima care îi vine în minte este „Fever”, lansată acum 12 ani. 

Tot la „Window Shopping”, INNA și-a analizat și o parte dintre ținute, iar toate au depășit cu brio pragul de 2000 de euro. Întrebată de Drăcea dacă a purtat vreodată haine fake, artista nu s-a ascuns după deget și a recunoscut. ”Da, de câte ori! Am avut când eram mică, mi-a cumpărat tata un hanorac de la Kenvole și niște șosete de la Piuma. Prietena mea avea de la Adibas și atunci era ok.”