Îți mai aduci aminte serialul ”Rebelde”, care te ținea cu ochii lipiți de televizor la începutul anilor 2000? Cea mai iubită serie TV cu și despre adolescenți revine pe Netflix anul viitor, cu o serie de noi personaje, dar în aceeași locație ca serialul original. 

Netflix vine cu o veste excelentă pentru fanii nostalgici ai serialului ”Rebelde”. În 2022, o nouă generație de adolescenți își începe aventura în Elite Way School, iar poveștile lor te vor ține cu ochii lipiți de ecran exact cum a făcut-o serialul original. Telenovela care a urmărit poveștile a șase adolescenți proveniți din lumi total diferite, dar care au în comun muzica, a început să fie difuzată în 2004, iar succesul ei a fost unul global. Anahi, Dulce Maria, Maite Perroni, Christopher von Unckermann, Christian Chavez și Alfonso Herrera - cei care au jucat în serial, s-au bucurat de atât de mult succes, încât au format o trupă și în viața reală. 

Formația Rebelde a creat isterie în rândul adolescenților și aproape că nu era licean care să nu știe pe de rost versurile unor hituri precum ”Este Corazon” sau ”Salvame”. Trupa s-a destrămat în 2009, dar au rămas în urmă hiturile și albumele pe care fanii le-au ascultat ani buni după despărțire.

În 2022, altă generație de adolescenți se pregătește să cucerească micile ecrane și piața muzicală. Marea premieră a serialului va avea loc pe 5 ianuarie, so stay tunned!

 
Rebelde | din 5 ianuarie.

Hola haters! Pregătiți pentru noi? Rebelde | din 5 ianuarie

Publicată de Netflix pe Marți, 7 decembrie 2021