Drake face ce face și revine în atenția fanilor. Rapperul a creat un moment despre care vorbește toată lumea și nu este de mirare, având în vedere că a împărțit scena cu Backstreet Boys.

Backstreet Boys a revenit, iar asta nu putea fi marcat mai bine decât cu un concert în orașul natal, Toronto. Băieții de aflau pe scena amplasată la Budweiser Center atunci când l-au adus în fața publicului pe „cel de-al șaselea membru”, Drake. Rapperul a urcat pe scenă și a cântat alături de Backstreet Boys piesa „I want it thay way”, una dintre cele mai tari piese din toate timpurile, așa cum i-a spus Drizzy.

Alegerea piesei și a momentului nu a fost deloc una întâmplătoare. Drake a profitat de situație și le-a explicat tuturor celor prezenți de ce „I want that way” este specială pentru el, dar și pentru cariera sa.

„La 13 ani, am avut bar mitzvah (ritual evreiesc). Atunci, pentru prima dată, fata de care îmi plăcea a venit la mine în timp ce se auzea cea mai tare piesă din lume. M-a întrebat dacă vreau să dansez. A fost pentru prima dată când m-am simțit împlinit și când am știut că am o șansă să fiu cool.

În timpul momentului de pe scenă, Drake a cântat și fragmente din piesa lui, „Hold On, We’re Going Home.”