Kim Kardashian nu se uită la bani când vine vorba despre prietenii ei. Diva a cheltuit 25.000$ pentru a-și surprinde prietena de ziua ei și a reușit! 

Atunci când ești milionară, cadourile pe care le oferi celor dragi sunt pe măsură. Iar Kim Kardashian știe cel mai bine acest lucru. Milionara și-a surprins una dintre cele mai bune prietene, care a fost și asistenta ei în trecut, cu un cadou la care multe fashioniste visează. Stephanie Shepherd a împlinit recent 32 de ani, iar Kim Kardashian i-a oferit cadoul perfect: o poșetă Hermes Kelly, în valoare de 25.000$. Într-un filmuleț pe care l-a postat pe Insta Stories în weekend, Stephanie nu își poate stăpâni lacrimile și spune ”Este o nebunie”. 

Ooops! Zece momente în care Kim Kardashian nu s-a uitat în oglindă înainte să iasă din casă

”Nu plânge, nu plânge! Să o porți sănătoasă!”, îi spune Kim Kardashian, după care îi dă o îmbrățișare. Poșetele model Kelly sunt pe cât de scumpe, pe atât de greu de procurat, pentru că sunt puține pe piață. Cei care au urmărit KUWTK sunt familiarizați cu Stephanie. Ea a fost asistenta lui Kim Kardashian, după care a avansat și a ajuns COO la compania care se ocupă de produsele scoase pe piață de soții Kardashian West. În 2017 au decis să încheie colaborarea, dar au rămas în continuare prietene.