Justin Bieber se numără printre artiștii afectați de pandemie, dar asta nu înseamnă că a putut sta prea mult timp departe de scenă. Acum, pe final de an, Biebs are una dintre cele mai sensibile colaborări din întreaga lui carieră.

Justin Bieber face ce face si ajunge din nou la inimile fanilor. După ce a lansat ”Monster” alături de Shawn Mendes, artistul a schimbat registrul și s-a gândit la personalul din linia întâi. În această perioadă, cadrele medicale au fost extrem de solicitate, astfel că Biebs s-a gândit să le ofere câteva momente de relaxare. 

Justin Bieber și corul National Health System au colaborat pentru o altă versiune a piesei ”Holy” și speră că rezultatul lor să ajungă pe primul loc. Justin și corul medical au intrat în competiția donațiilor și speră să ocupe locul întâi în topul pieselor de Crăciun. Scopul din spatele acestei colaborări este unul caritabil, toate doanțiile obținute îndreptându-se către NHS Charities Together şi Lewisham and Greenwich NHS Trust Charity.

Piesa ”Holy” semnată de Justin Bieber nu este singura care a intrat în competiția donațiilor în această perioadă. Pe listă mai sunt și Mariah Carey cu ”All I Want For Christmas Is You”, Robbie Williams cu ”Can't Stop Christmas”, Taylor Swift cu cea mai recentă piesă, „Willow”, Jess Glynne cu ”This Christmas” și multe altele.