Camila Cabello a lipsit o perioadă din peisajul muzical, dar totul a fost motivat. Artista a fost destul de afectată de pandemie, dar a găsit resursele necesare pentru a crea muzica. Senorita lui Shawn Mendes a lansat piesă nouă care a venit la pachet cu un videoclip a cărui coregrafie a devenit virală, dar asta nu este tot. Camila pregătești album nou și deja a cântat câteva piese de pe el.

La finalul săptămânii trecute, Camila Cabello a susținut concertul Tiny Desk spre surprinderea tuturor. Fanii nu se așteptau să o vadă pe artistă urcând pe scenă, având în vedere că a declarat cu câteva zile în urmă că are o infecție la sinusuri. Camila nu a putut lipsi de la eveniment și a marcat așa cum știe ea mai bine Luna Originilor Hispanice.

Camila a inclus în show-ul ei celebrele piese “Havana,” “Real Friends,” “Señorita” și “Don’t Go Yet.” Artista nu a coborât de pe scenă până când nu le-a prezentat fanilor supriza pentru ei. Este vorba despre piesa ”La buena vida” despre care iubita lui Shawn Mendes a spus că va face parte de pe viitorul ei album, ”Familia”. Camila a dezvăluit pe Twitter că în versiunea de studio a piesei, tatăl ei cântă alături de ea.

We can’t wait to listen!