Antonia împlinește astăzi 32 de ani, iar Alex Velea are grijă ca iubita lui să se simtă specială. Nu știm cum sărbătoresc Velea și Antonia în offline, dar în online, artistul a ținut să-i ureze public iubitei lui ”La mulți ani” și să îi transmită cât de mult înseamnă pentru el.

Atunci când vine vorba despre a-și declara dragostea în public, Alex Velea nu se sfiește niciodată să facă gesturi de tandrețe sau declarații de dragoste îndreptate către iubita lui. În ziua în care Antonia sărbătorește 32 de ani, iubitul ei i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste. ”Îți mulțumesc că exiști, că mă iubești atât de mult, că îmi faci pașii mai siguri și că mă sprijini în tot. La mulți ani, iubirea mea!”, a scris Velea în dreptul unei poze sexy cu iubita lui, pe care a postat-o pe feed-ul de Instagram. Asta în timp ce pe Insta Stories a publicat mai multe fotografii cu el și Antonia și i-a transmis, printre altele, că este cea mai bună mămică și că îl înnebunește doar cu o privire. 

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai cool cupluri din muzica românescă, au o relație de câțiva ani și sunt părinții a doi copii superbi. Chiar dacă haterii i-au criticat de-a lungul timpului pentru anumite alegeri pe care le-au făcut, acest lucru nu i-a afectat, dimpotrivă, le-a sudat relația și mai mult și i-a ajutat să le dea peste nas celor care au avut ceva de comentat.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Velea (@iamvelea)