Dorian Popa este un împătimit al încălțărilor sport și nu ratează nicio noutate din domeniu. Pentru Hâtz niciun moft nu este imposibil de îndeplinit, așa că noile achiziții au uimit Instagramul.

Dorian Popa face ce face și iarăși lasă mască online-ul. Vloggerul dă startul trendurilor de primăvară, iar noile lui încălțări cu siguranță vor atrage toate privirile și vor face senzație. Este vorba despre o pereche de încălțări sport de la Nike ale căror șireturi se leagă singure. Minunățiile vin la pachet cu un charger wireless pentru a ușura munca celor care le poartă, iar pentru asta Dorian a scos din buzunar 5.000 de euro.

După muncă și răsplată. Dorian Popa vrea să dea o avere pe o pereche de încălțări. Se merită?

Asta nu este singura aroganță pe care a făcut-o Dorian în ultima vreme atunci când vine vorba de încălțări. Proaspăt intrat în domeniul imobiliarelor, vloggerul s-a gândit să își facă debutul așa cum se cuvine. Dorian a pus în coșul de cumpărături o pereche de cizme de cauciuc de la Versace pe care a dat câteva sute de euro și mai pusese gândul și pe o pereche de încălțări în valoare de 30.000 de euro. Bine că s-a răzgândit!