Asia Express este unul dintre cele mai așteptate show-uri. Fanii emisiunii erau obișnuiți ca în fiecare an vedetele să plece în aventura vieții lor, dar pandemia a schimbat planurile producției. Ce soluție s-a găsit pentru anul acesta?

Fanii emisiunii Asia Express au primit cea mai bună veste acum la început de an. Speak și Stefania, unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți din toate sezoanele Asia Express au făcut marele anunț pe Youtube: Asia Express continuă! Nu cu un sezon nou, cum se așteptau fanii, ci cu reluarea ultimului sezon în care concurenții au mers pe Drumul comorilor.

Speak și Stefania au făcut un vlog pentru a le da fanilor vestea cea mare, mai ales că sezonul trei a fost unul dintre cele mai solicitate de către urmăritorii emisiunii. ”Dacă ar fi să fac un clasament între toate întrebările pe care voi ni le-ați pus în ultimele 4-5 luni este întrebarea ”Când începe sezonul 4 Asia Express?” sau ”Când începe pe tv reluarea sezonului 3 Asia Express?”. Ideea este că începe reluarea Asia Express sezonul 3 pe tv, de joi.”, au spus Speak și Ștefania.

Speak și Stefania au mers până în marea finală și, chiar dacă nu au plecat cu marele premiu acasă, și-au consolidat relația mai frumos ca niciodată.