În urmă cu fix un an, românii făceau o obsesie pentru o piesă pe care dacă o asculți o dată, n-are cum să nu-ți rămână în cap. "Rockabye", de la Clean Bandit, Sean Paul și Anne-Marie, a depășit deja 2 miliarde de vizualizări pe Youtube and still counting!

Cei trei artiști și-au unit forțele într-o melodie care are puterea de a motiva pe oricine, și bine au făcut! ”Rockabye”, piesa despre o mamă singură care se străduiește să-i ofere bebelușului ei tot ce-i mai bun, a înnebunit planeta, a depășit 2 miliarde de vizualizări pe Youtube, dar nu se oprește aici.

Filmările videoclipului au avut loc în inima Londrei. O echipă uriaşă a avut grijă ca totul să iasă ca la carte, deşi au mărturisit spre exemplu că nu s-au prea înțeles cu dansatoarea la bară, care nu vorbea fluent limba engleză. Care a fost cel mai tare moment?! Când Anne-Marie şi-a auzit numele la începutul piesei din gura lui Sean Paul. Spune ea: "Am vrut să mi-l pun ca ringtone". Sean Paul a recunoscut că nu a crezut că "Rockabye" o să devină HIT.