Atunci când nu este pe scenă sau la studio, Antonia se dedică trup și suflet copiilor ei. Artista este mămică la puterea a treia, iar acest lucru îi ocupă tot timpul. Maya, Dominic și Akim cresc pe zi ce trece, iar fiecare fotografie pe care o postează cu ei ajunge imediat la inimile fanilor. 

Antonia, Alex Velea și cei trei copii au petrecut o vacanță superbă la căldură. Artista nu putea să lase să treacă Ziua Copilului fără să marcheze pe rețelele de socializare momentul și să posteze câteva fotografii cu micuții ei. Maya, Dominic și Akim îi fac viața mai frumoasă în fiecare zi, iar Antonia a ținut să le transmită un mesaj pe Instagram. Artista a postat câte o fotografie cu fiecare dintre copiii ei și a scris în descriere: ”La mulți ani inimilor mele și tuturor copiilor! Suflete pure și frumoase!” 

Postarea artistei de pe Instagram a adunat 95.000 de like-uri în mai puțin de o zi. Cei care o urmăresc pe Antonia au umplut căsuța de comentarii cu urări pentru copiii artistei, dar și complimente. Antonia a devenit mămică pentru prima dată în 2010, iar fetița ei, Maya, urmează să împlinească anul acesta 11 ani. Artista a divorțat de tatăl Mayei și este într-o relație cu Alex Velea de opt ani. Cei doi au împreună doi copii superbi: Dominic, de șase ani, și Akim, de patru ani. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)