Selena Gomez a uitat de bunele maniere și le-a arătat degetul mijlociu paparazzilor care o vânează. Artista nu a mai ținut cont că este fotografiată și a făcut un gest care a surprins pe toată lumea. 

Selena se află pe platourile de filmare ale producției ”Only Murders in the Building”, iar paparazzii sunt non-stop pe urmele ei. Chiar dacă nu e ceva ieșit din comun pentru vedete, Selena nu a mai suportat și a făcut un gest ”de cartier”. Nu se știe ce a făcut sau a spus ziaristul așa încât să o scoată din sărite, dar artista nu a mai suportat și i-a arătat degetul mijlociu. Un alt fotograf aflat în zonă a surprins momentul și l-a fotografiat. 

Fotografii sunt pe urmele Selenei de câteva luni, de când filmează în New York pentru filmul produs de Hulu. Presa speculează că între Selena și partenerul ei din film, Aaron Dominguez, este o legătură mai mult decât profesională, iar paparazzii se luptă să surprindă un cadru care să îi dea de gol pe cei doi. Selena nu a mai suportat să fie hărțuită de presă și a ripostat.