Ruby este una dintre artistele care împărtășeste toate momentele importante din viața ei cu urmăritorii de pe Instagram. Fanii artistei sunt obișnuiți cu toți membri familiei, de la mamaie la patrupede, dar puâini știu cum arată tatăl artistei.

Acum patru ani, Ruby lansa ”Tată”, o piesă senbiliă cu un mesaj puternic. Artista și-a ținut mereu mama și tatăl departe de ochii curioșilor, dar asta până acum. Tatăl lui Ruby a participat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, acolo unde și-a propus să ia toate cele 3 cuțite pentru a nu o dezamăgi pe fiica lui, Ruby. 

Manuel Grigore și-a pus pe tavă o parte din viața lui și toșți chefii au fost uimiți să afle că este tatăl lui Ruby și că avea doar 18 ani când aceasta a venit pe lume. Manuel a spus că se consideră vinovat pentru trecutul lui și pentru faptul că a divorțat de mama lui Ruby. Tatăl artistei a reușit să îi impresioneze pe jurați cu rețeta lui de cartofi umpluți și cu siguranță a făcut-o mândră pe Ruby.

”Cu Claudia mă mândresc în suflet. Verbal nu spun nimănui că sunt tatăl ei, pentru că mi se pare că mă laud. Sper să fie o surpriză plăcută”, a declarat acesta.