Rihanna își uimește fanii din nou. Stați calmi, nu a lansat nicio piesă, ci are iubit nou. Artista s-a despărțit la începutul anului de afaceristul arab, iar acum a bifat o nouă cucerire.

Rihanna a început o relație cu Jameel în anul 2017, dar au preferat să își țină povestea de dragoste departe de ochii publicului. Presa americană a scris că Hassan Jameel nu ar fi fost tocmai fidel, iar antecedente în acest sens are, căci din cauza infidelității ar fi divorțat de Lina Lazaar, cu care se căsătorise în 2012.

Acum, Rihanna a pus capăt sentimentelor pentru Jameel și este mai dispusă ca niciodată să acorde o nouă șansă iubirii. Artista a fost surprinsă în weekend de paparazzi alături de A$AP Rocky și, chiar dacă Riri nu a confirmat nimic, surse apropiate ei au declarat că cei doi formează un cuplu. Rihanna și A$AP Rocky au colaborat în 2011 pentru piesa ”Cookiness”, dar și la începutul anului pentru colecția artistei, Fenty Beauty și se pare că de atunci între cei doi a început să se infiripe ceva.

A$AP Rocky nu are deloc gusturile rele. Chiar dacă Rihanna este cea mai recentă cucerire a lui, lista de vedete este destul de numeroasă. A$AP Rocky a format un cuplu și cu Kendall Jenner, Iggy Azalea și Iggy Azalea.