Megan Fox și Machine Gun Kelly sunt, fără doar și poate, un cuplu atipic. Cu toții știm cât de mult se iubesc, doar că, uneori, inside-urile lor de îndrăgostiți depășesc cu mult limitele normalității.

Megan Fox și MGK trăiesc o poveste de dragoste parcă desprinsă din povești. Deși nimeni nu le dădea prea multe șanse, ei bine, se pare că au rezistat cu brio trecerii timpului și, mai mult decât atât, se pregătesc să facă pasul cel mare cât de curând. MGK i-a oferit alesei inimii sale un inel special și nu neapărat penntru că este scump, ci pentru că are un concept interesant. Artistul a gândit chiar el designerul și a știut din prima că nu vrea ca Megan să-l dea jos de la deget. Astfel, MGK a proiectat un inel care, dacă va fi scos de pe deget, îi va provoca răni severe iubitei sale.

Dar asta nu e tot. Aproape toată lumea știe că cei doi se alintă „my bloody Valentine”, dar nimeni nu a știut că nu este o metaforă, ci că este cât de real se poate. Megan a confirmat, într-un interviu recent, că ea și iubitul ei au un ritual în care își beau unul altuia sângele. Deși pare super ciudat, vedeta are și o explicație pentru asta.

„Îmi imaginez că lume crede că ne bem sângele ca în „Game of Thrones”. Sunt doar câteva picături, ne consumăm sângele reciproc la anumite ocazii și mai mult pentru scopuri ritualice”, a spus Megan fără a intra prea mult în detalii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)