Fanii au cerut și li s-a dat! Una dintre cele mai îndrăgite artiste a luat o pauză destul de lungă de la muzică, dar și când a revenit, a făcut-o într-un mare stil. Piesa pe care a lansat-o acum câteva ore a reușit să adune peste 10 milioane de vizualizări și are toate șansele să fie o amenințare chiar și pentru BTS.

Șase ani mai târziu și Adele încă demonstrează că she's the queen! Adele a lansat azi piesă nouă, ”Easy on me”, dar și album. Ambele sunt pariul lui Adele pentru toamna asta și speră că se va ridica la nivelul așteptării fanilor.

Adele nu a dezvăluit de la început numele albumului, dar fanii au început să pună cap la cap anumite indicii și au ajuns la concluzia că noul ei material se va numi simplu ”30”. Adele este recunoscută că își alege numele albumelor în funcție de vârsta pe care o are atunci când le lansează. Încă o dată, fanii au avut dreptate. 

Noul album vine după 6 ani de la lansarea albumului ”25” din 2015 care s-a vândut în 11 milioane de copii în America. Ultimele două albume ale lui Adele, ”25” și ”21” au câștigat ambele premiul Grammy pentru albumul anului, Adele ajung să aibă în palmares 15 premii Grammy.