Nimeni nu face surprize ca ea! INNA și-a dat masteratul în cadouri uimitoare, iar cea mai bună prietenă a ei a fost prima norocoasă care a beneficiat de generozitatea artistei.

Timp de trei săptămâni, INNA a fost provocată să stea în aceeași casă cu cei mai buni prieteni ai ei. Artista nu se plictisește, iar asta le-a arătat și fanilor. INNA postează zilnic vloguri din Dance queen house, iar urmăritorii ei au putut vedea cum se distrează artista și cât de bine se pricepe la gătit. Mai mult, INNA a dat din casă detalii despre rutina ei de makeup, dar și despre modul în care s-a lăsat cucerită de iubitul ei, Deliric.

INNA își iubește foarte mult prietenii, iar Anca este bff-ul artistei de mai bine de 15 ani. INNA o apreciază pe Anca pentru susținerea pe care i-o oferă mereu, dar și pentru încrederea pe care o poate avea în ea. Acum, artista s-a gândit să îi mulțumească într-un mod special, așa că a decis să îi facă o surpriză. 

INNA i-a oferit Ancăi mașina mult visată, în culoare dorită. Mai mult decât atât, a făcut posibilă și întâlnirea acesteia cu iubitul ei pe care nu l-am mai văzut de când este în casă cu artista.