Anul și albumul, așa ar putea fi descrisă activitatea lui Justin Bieber. Artistul are de gând să lanseze album nou, iar marele anunț a fost făcut chiar pe Instagram. Chiar dacă Biebs are totul pregătit, fanii i-au sărit în ajutor și au gândit un artwork super cool pentru album.

Justin Bieber a lansat anul trecut albumul ”Changes”, iar acum are din nou o surpriză pentru fani. Biebs a petrecut perioada de carantină în studioul de înregistrări, iar rezultatul se va vedea pe 19 martie, atunci când artistul va lansa albumul ”Justice”.

”Albumul ”Justice” va fi disponibil pe 19 martie. Într-o perioadă în care totul este greșit pe această planetă, toți tânjim după vindecare și după dreptate pentru umanitate. Scopul creării acestui album a fost să fac acea muzică care să ofere confort, să fac piese prin care oamenii să se conecteze și să nu se mai simtă singuri.”

Welcome back, Justin Bieber! Artistul a lansat ”Hold on”, prima piesa de pe viitorul album. Sună bine?

Biebs nu a mai putut rezista pâna pe 19 martie și deja a lansat prima piesă, ”Hold on”. Se pare că nu doar artistul a fost nerăbdător, ci și fanii. Biebs are un fan base numeros, iar una dintre paginile administrate de fanii artistului au gândit propriul artwork pentru albumul ”Justice”. Lui Justin i-a plăcut atât de mult rezultatul, încât i-a dat share la el pe profil.