Nick Jonas are toate motivele să fie un soț mândru. Priyanka Chopra a simțit că în pandemie industria cinematografică în care activează nu mai este la fel de productivă, așa că s-a reorientat. 

Welcome in the business! Priyanka Chopra, soția lui Nick Jonas și-a investit banii în propriul business care nu pare unul destul de profitabil în această perioadă de pandemie. Priyanka a inaugurat în weekend propiul restaurant, Sona. În acest restaurant se va servi doar mâncare cu specific indian, iar anunțul a fost făcut chiar de către actriță pe contul de Instagram. ”Sona îmbină eterna Indie cu aromele alături de care am crescut eu. Sona înseamnă aur în indiană, iar eu și soțul meu am ales împreună acest nume”.

WOW | Uite cum a cucerit-o Nick Jonas pe Priyanka Chopra!

Nick Jonas este foarte mândru de soția lui și îi este alături la fiecare pas. Așa cum s-a întâmplat și în momentul în care Priyanka și-a lansat propria carte, Nick a asigurat-o pe soția lui că va beneficia mereu de suportul lui. Priyanka a colaborat cu arhitecți de renume, dar și cu bucătari cunoscuți în domeniul culinar indian și i-a asigurat pe fani că nu vor pleca dezamăgiți din restaurantul ei.