Maluma a început anul 2021. După ce a postat o imagine care le-a dat fanilor de bănuit că va deveni tătic, acum, a venit rândul ca artistul să se afișeze cu cele mai importante persoane din viața lui.

Maluma și familia lui au o relație foarte apropiată, iar pentru artist perioada pandemiei a fost o adevărata provocare. Maluma nu poate sta prea mult timp departe de mama și de sora lui, chiar dacă asta uneori îi aduce un val de critici. Anul trecut, sărutul lui Maluma cu mama sa a generat un val de reacții negative, fanii criticându-l în online pentru imaginile pe care le-a postat. Artistul nu a luat în considerare vorbele rele și s-a apărat, spunând că relația dintre el și mama sa nu poate fi explicată în cuvinte.

Acum, după multe luni în care nu s-au văzut în formulă completă, Maluma, Marlli Arias și Luis Londoño, părinții artistului au reușit să se reîntâlnească. Momentul a fost unul special pentru artist, așa că a profitat de ocazie și a postat imaginea pe Instagram alături de descrierea: ”Datorită lor sunt persoana de astăzi!”

Tot începutul de an i-a adus lui Maluma și prezența pe coperta publicației Elle. Nu doar că este cap de afiș pe cel mai recent număr, dar este și primul bărbat care a ajuns să facă asta. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)