Chrissy Teigen este recunoscută pentru energia pozitivă și vibe-ul bun pe care îl transmite în online tuturor celor care o urmăresc. Soția lui John Legend are și zile mai puțin bune, iar cei care o supără în acele momente au de a face cu replici acide din partea ei.

Chrissy Teigen încă se află în perioada de recuperare după ce a pierdut sarcina anul trecut. Soția lui Legend apelează la tot felul de metode pentru a-și reveni din trauma suferită și a decis să împărtășească și cu prietenii virtuali experiențele ei. Se pare că gestul lui Chrissy nu a fost extrem de apreciat de urmăritorii ei ci, din contră, a fost pusă la zid din cauza unei postări.

Chrissy și-a găsit un nou hobby la recomandarea terapeutului și a postat un mesaj pe Twitter care i-a adus zeci de critici. ”Terapeutul meu mi-a spus că trebuie să fac ceva doar pentru mine, mai ales în perioada asta în care nu sunt ocupată cu nimic. Astăzi încep incursiunea mea în lumea cailor. Sper ca cel pe care l-am ales să mă placă. Este minunat și pare blând.”

După ce au văzut acest mesaj, fanii lui Chrissy au început să o acuze și să-i spună că acesta nu este un moment prielnic de a susține că se plictisește. ”În această perioadă multă lume și-a pierdut locul de muncă și încă se confrunță cu pandemia. Nu este ok să spui că tu te plictisești și că ți-a luat un cal.”

La aceste acuzații Chrissy nu a stat prea mult pe gânduri și a dat replica potrivită. ”Mulți dintre voi ați înțeles greșit postarea mea. Nu am zis că nu fac nimic, am zis că nu fac ceva strict pentru mine. Am apelat la un terapeut care să mă ajute să îmi găsesc un hobby din cauză că am pierdut un copil. Încerc să mă recuperez. Și nu, nu mi-am cumpărat un cal. Și dacă o faceam, care era problema?”