E grea viața de adult! Iar Billie Eilish simte asta din plin, pe propria piele, de când trebuie să își administreze singură finanțele și cheltuielile. Artista a povestit că a cumpărat recent 70 de cutii de cereale, pentru că... nu și-a dat seama cât costau. 

Cântăreața de 19 ani a dat un interviu pentru revista Vanity Fair, pe a cărei copertă apare în luna martie. Billie a povestit, printre altele, că nu știe să-și gestioneze prea bine banii. Provine dintr-o familie modestă și s-a trezit la majorat cu o avere impresionantă, câștigată din muzică și din documentarul pe care l-a filmat. Billie a recunoscut că nu știe prețurile și că nu prea se pricepe să aprecieze valoarea în bani a unui lucru. 

”E ciudat să mă aflu în poziția asta. Mă simt prostuță pentru că nu știu cât costă o cutie de Froot Loops. Am vrut să comand o cutie, am văzut că e 35$, nu mi-am dat seama că e prea scump. Am comandat de fapt 70 de cutii”, a povestit artista în același interviu. Cântăreața a mai vorbit și despre problemele psihice pe care le-a avut în adolescență, în timp ce a înregistrat primul ei album, ”When We All Fall Asleep, Where Do We Go?”. De atunci a început să meargă la terapie și a spus că se simte mult mai bine cu ea acum.