În așteptarea premierei noului sezon din serialul ”La Casa de Papel”, actorii au găsit o nouă variantă de a-i cuceri pe fani. Nu, nu emigrează către un alt proiect cinematografic, ci au de gând să își facă debutul în industria muzicală.

Filmările serialului ”La Casa de Papel” s-au încheiat, așa că mai rămâne pe listă doar premiera ultimului sezon. Fanii se așteptau ca serialul să fie deja disponibil pe Netflix în luna aprilie, dar producătorii au amânat data de lansare. Cel mai probabil, gașca profesorului se va întoarce la finalul anului acesta sau la începutul anului viitor. Amânarea vine ca urmare a pandemiei care a dat peste cap filmările și se pare că mai este mult de lucru până când serialul va fi disponibil.

Bella ciao! Acesta este primul cadru din sezonul 5 ”La casa de papel”. Enjoy it!

Actorii din celebrul serial au și o variantă de rezervă și par mai hotărâți ca niciodată să își facă debutul în industria muzicală. Cel care a făcut marele anunț a fost Pedro Alonso, actorul care i-a dat viață personajului Berlin. Acesta a postat o imagine pe contul de Instagram alături de alți colegi de platou și le-a transmis fanilor că are de gând să lanseze un album în noua formulă.

”Cormoranii. Vom lansa album în curând. Pe măsură ce vom știi datele, vă vom anunța. Mai trebuie să stabilim detaliile cu managerul și să programăm turneele.” a scris actorul pe Instagram. La cât de bine stă Pedro la capitolul umor, cu siguranță este vorba de o glumă, dar trebuie să recunoaștem că ar avea succes.