Dorian Popa este de neoprit. Stăpânul lui Chelutzu nu vrea să ia deloc pauză, iar început de an l-a găsit cu un plan nou: Hâtz Residence.

Dorian Popa va petrece mare parte din anul 2021 pe șantier. Momentan, nu mai adaugă ceva la casa lui, ci are de gând să pună bazele propriului cartier. Dorian s-a apucat serios de treabă și, în timp ce se pune la punct cu detaliile, Hâtz-ul s-a răsfățat cu un accesoriu care sigur îi va da mai mult spor la treabă. Dorian și-a cumpărat o pereche de cizme de cauciuc semnate Versace.

Dorian Popa le-a arătat urmăritorilor pe Instagram, dar și într-un vlog celebra pereche de cizme nu pentru a se lăuda, ci pentru a le demonstra că din când în când, un mic moft nu strică. Mergând după zicala ”după muncă și răsplată”, Dorian a aruncat peste 1000 de euro pe cizmele semnate Versace.

Chiar dacă este domeniu nou pentru el, Dorian are de gând să se informeze și să facă totul ca la carte pentru ca noul lui cartier să fie pe lista preferințelor viitorilor locatari. Dorian și-a făcut lecțiile și are de gând ca noile construcții din Hâtz Residence să fie fără greșeală. La cât de motivat îl știm pe Dorian, cu siguranță vom avea parte de multe vloguri de la construcția Hâtz Residence. 

Dacă vrei să vezi aroganța lui Hâtz, skip la minutul 12!