Băieții de la BTS le-au dat cea mai bună veste fanilor lor. Următorul lor album japonez va apărea în curând și asta nu e tot. Înainte de asta, băieții lansează un single nou și au dat deja primele indicii despre asta. 

Cei șapte fantastici de la BTS nu iau niciodată pauză, chiar dacă sunt pe val și se bucură de succes răsunător în toată lumea. Băieții au lucrat intens în ultima perioadă la un album nou și urmează să îl lanseze pe 16 iunie. Materialul se va intitula ”The Best” și este destinat pieței din Japonia, pentru că va conține versiunile în limba japoneză ale celor mai tari piese din cariera trupei. Dar, până atunci, BTS va lansa melodia ”Film Out”, care face parte de pe coloana sonoră a unui film japonez și va apărea odată cu acesta, pe 2 aprilie. 

Guiness Book, ești pe fază? Zece momente în care băieții de la BTS au bătut recorduri cu muzica lor

Albumul ”The Best” va veni la doar câteva luni după ce băieții au lansat ”BE: Deluxe Edition”. Între timp BTS se laudă cu recorduri de ascultări pe platformele de streaming, videoclipul ”Dynamite” se apropie de un miliard de vizualizări, iar ambele albume pe care le-au lansat în 2020 și-au făcut loc în top 10 cele mai bune albume din lume de anul trecut. 

Așa arată trailerul filmului pe a cărui coloană sonoră se va regăsi piesa celor de la BTS: