BTS bifează succes după succes. Trupa k-pop este de neoprit și a cucerit instant publicul internațional. Cei care sunt cu ochii pe BTS vor avea ocazia să îi vadă pe băieți într-un episod special din “Friends".
 

În timp ce pandemia a dat peste cap planurile multor artiști, BTS s-a menținut pe poziție, ba chiar a cucerit și alte domenii. Luna trecută, trupa coreeană a bătut palma cu McDonald's și cu Louis Vuitton, dar surprizele pentru Army nu s-au încheiat aici. Băieții au făcut marele anunț: vor apărea într-un episod special alături de îndrăgiții actori din "Friends" .

Fanii serialului au trecut prin multe experiențe de genul "du-te, vino" cu serialul, după acesta a fost trecut inițial pe lista serialelor "soon to be over" pe Netflix, iar apoi a fost eliminat de pe platformă. "Friends" nu a stat prea mult departe de fanii lui, iar acum cei care vor să îl vizioneze sau să îl revizioneze o pot face pe HBO GO. 

Episoadele speciale din "Friends" vor avea premiera pe 27 mai pe HBO Max, iar BTS nu este singurul nume special de pe lista invitaților. Justin Bieber, Lady Gaga, David Beckham, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon și  Malala Yousafzai sunt și ei așteptați cu nerăbdare.