Băieții de la BTS au motiv de sărbătoare: pe 13 iunie împlinesc 8 ani de când au debutat ca trupă și au pregătit o mulțime de surprize pentru fanii lor. Cei șapte fantastici au început deja să celebreze aniversarea și au făcut o ședință foto de tip atunci și acum, în care le arată fanilor cum s-au schimbat de la debut și până în prezent. 

Pe 13 iunie 2013, șapte băieți din Coreea de Sud cântau pentru prima dată în formulă de trupă. Își spuneau BTS și, pe vremea aceea, probabil că nici nu visau că muzica lor va deveni un adevărat fenomen și că va fi cunoscută în toate colțurile lumii. Opt ani mai târziu, BTS se laudă cu performanțe la care alte trupe consacrate doar vizează. Muzica lor bate record după record, iar piesele în limba engleză, ”Dynamite” și ”Butter”, lansată recent, domină clasamentele internaționale și se bucură de succes pe tot globul. 

Pentru aniversarea de opt ani, Kim Tae-hyung, Jeon Jungkook, Park Jimin, Jin, Suga, Kim Nam-joon și J-Hope au făcut o ședință foto în care au încercat să recreeze fotografiile de la începutul carierei. Imaginile au fost postate pe contul lor oficial de Twitter și reprezintă doar una dintre surprizele pe care băieții le-au pregătit pentru fanii lor.