Îți vine să crezi sau nu, dar au trecut opt ani de când băieții de la BTS cântă în această formulă. Cei șapte fantastici au cucerit planeta cu hiturile lor și au ajuns să aibă melodii care să domine topul Billboard și care să bată recordurile de vizualizări pe YouTube. Dar mai ții minte care a fost prima lor melodie? 

Anul de grație 2013. Șapte băieți din Coreea de Sud puneau bazele unei trupe k-pop, pe nume BTS. Aveau ambiții mari, dar nu îndrăzneau încă să viseze la succesul global pe care îl au în prezent. Prima piesă pe care au lansat-o pe YouTube a fost ”No More Dream”, care a făcut parte de pe albumul lor de debut, ”2 Cool 4 Skool”. Videoclipul a fost urcat pe YouTube pe 12 iunie 2013 și a adunat, până în prezent, 205 milioane de vizualizări. Acela a fost doar începutul, pentru că în prezent muzica băieților de la BTS domină topurile internaționale, iar piesele lor în limba engleza stabilesc record după record. 

Hidden meaning. Tu știi ce semnificație au numele băieților de la BTS?

Cea mai recentă melodie pe care au lansat-o, ”Butter”, a devenit videoclipul care a ajuns cel mai rapid la 100 de milioane de vizualizări: mai puțin de 24 de ore. În prezent, la trei săptămâni de la lansare, are 350 de milioane de accesări and still counting. Unde mai pui că a fost number one în Billboard Hot 100, la câteva zile de când a fost lansată. 

Aceasta a fost prima piesă pe care au lansat-o și pariul lor: