Băieții de la BTS și-au luat prin surprindere fanii de pe rețelele de socializare în weekend și au făcut anunțul pe care toată lumea îl aștepta. Cei șapte fantastici au spus când va avea loc concertul Bang Bang Con 21. 

Chiar dacă este pandemie, băieții de la BTS nu își dezamăgesc fanii și au anunțat deja evenimentul pe care toată ”armata” îl așteaptă cu sufletul la gură: concertul Bang Bang 21 va avea loc pe 17 aprilie și va fi transmis pe canalul de YouTube BANGTANTV. Băieții au ales aceeași variantă de a fi aproape de fanii lor și anul trecut, când nu au putut organiza un concert clasic, tot din cauza pandemiei. În 2020, BTS le-a făcut cadou fanilor un recital de 90 de minute, difuzat în regim pay per view și care conținea și imagini de arhivă, mai exact din 2015 încoace. 

Army, this is for you! BTS a colaborat cu o trupă rock și au lansat videoclip nou. I-ai dat play?

Băieții de la BTS au lansat recent piesa ”Film Out”, o colaborare cu o trupă japoneză de rock, melodie care va fi inclusă pe coloana sonoră a unui film japonez. În același timp, băieții pregătesc un album de tip Best Of, tot pentru fanii lor japonezi. În paralel, scriu istorie în muzică și bat record după record, iar videoclipul ”Dynamite” se apropie cu pași repezi de pragul de un miliard de vizualizări.