Băieții de la BTS se pregătesc să lanseze piesă nouă, dar până atunci, le-au făcut o surpriză fanilor din toată lumea. Pe internet a apărut un videoclip de la înregistrarea piesei și fanii așteaptă cu sufletul la gură să audă melodia. 

În timp ce piesele lor încă bat recorduri, la luni bune sau chiar ani de când au fost lansate, băieții de la BTS nu se mulțumesc cu succesul pe care l-au obținut deja și își surprind fanii constant cu proiecte noi. După ce au colaborat cu o trupă japoneză pentru o melodie de pe coloana sonoră a unui film, cei șapte ”fantastici” de la BTS pregătesc ceva nou. ”Butter” va fi următorul lor pariu muzical și urmează să fie lansată pe 21 mai. Melodia cu care și-au propus să cucerească topurile la începutul verii va fi al doilea single în limba engleză al celor de la BTS, după ”Dynamite”, melodia cu care au cucerit planeta și care a adunat peste un miliard de vizualizări. 

Fetele de la Blackpink, mai tari decât băieții de la BTS. Câte videoclipuri de un miliard de vizualizări au?

Până când melodia și videoclipul vor fi disponibile pe YouTube, pe contul de social media al casei de discuri care îi reprezintă a apărut o filmare de 18 secunde, cu liderul trupei, RM. Imaginile i-au pus pe jar pe cei din BTS army, iar teaser-ul a adunat aproape 4 milioane de views într-o zi de când a fost publicat. Până când apare clipul oficial, așa arată primele imagini: