Băieții de la BTS nu mai au nevoie de nicio prezentare. Toate piesele pe care le lansează urcă rapid în topuri și adună sute de milioane de vizualizări și aproape că nu există record pe care să nu-l fi bătut. Cel mai recent exemplu este cel al piesei ”Dynamite”, lansată acum 7 luni.

Anul trecut în august, băieții de la BTS lansau ”Dynamite”, o piesă perfectă pentru sezonul estival. Încă din primele zile, Youtube-ul a fost dat peste cap, iar vizualizările creșteau într-un ritm alert. Acum, la aproape un an de la lansare, piesa încă mai scrie istorie și bifează un record pe listă.

”Dynamite” a devenit cel mai longeviv hit coreean care a stat în celebrul top Billboard Hot 100, întrecându-l pe PSY și pe al lui ”Gangnam style”. PSY și piesa lui au stat 31 de săptămâni în topul Billboard, iar BTS se află de 32 de săptămâni și sigur vor mai urma multe altele.

Recent, Ariana Grande, Demi Lovato, Justin Bieber, J Balvin, dar și alți artiști din portofoliul managerului Scooter Braun au intrat în familia HYBE, acolo unde se află deja cei de la BTS. Această unire de forțe va genera venituri uriașe, mai ales că numele pe care le reprezintă nu mai au nevoie de nicio prezentare.