Opt luni. Atât le-au trebuit băieților de la BTS pentru a depăși pragul de un miliard de vizualizări cu piesa ”Dynamite”. Videoclipul a scris recorduri din prima zi de când a fost lansat și continuă să o facă și acum.

Băieții de la BTS sunt de neoprit și se laudă cu al treilea videoclip din carieră care depășește borna de un miliard de vizualizări. ”Dynamite” a fost lansat în august 2020 și a avut nevoie de mai puțin de un an pentru a atinge pragul de un miliard. Piesa a scris recorduri încă de la lansare, pentru că premiera a fost vizionată de peste 3 milioane de oameni, simultan. În primele 24 de ore, clipul a adunat 101 milioane de vizualizări și până la un miliard a fost doar o chestiune de câteva luni. 

Army, this is for you! BTS a colaborat cu o trupă rock și au lansat videoclip nou. I-ai dat play?

Mai mult, melodia a ajuns să domine cel mai important top muzical din lume: Billboard 100. A fost prima melodie a unei trupe K-pop care a ajuns pe prima poziție și s-a menținut acolo săptămâni bune. Între timp, băieții au mai lansat melodii și chiar un album nou. În afară de ”Dynamite”, BTS mai are două melodii de peste un miliard de ascultări pe YouTube: ”DNA” și ”Boy With Luv”, featuring-ul cu Halsey.