BTS vrea să cucerească toate domeniile. După ce au plecat acasă cu sute de premii, după ce au înregistrat miliarde de vizualizări, acum, trupa k-pop intră în frumoasa lumea a fashionului și nu oricum, ci devenit brand ambassador pentru una dintre cele mai mare case de modă din lume.

Trupa k-pop BTS le-a dat fanilor cea mai bună veste din ultima perioadă. Băieții și-au unit forțele cu Louis Vuitton și astfel au devenit imaginea brandulul. Era și cazul, având în vedere că băieții au avut zeci de apariții pe covorul roșu în ținute all Louis Vuitton.  RM, Jin, Suga, J-Hope, Jimin, V, și Jungkook au ajuns că colaboreze cu Louis Vuitton după ce au împărtășit cu directorul creativ al brandului viziunea lor asupra ținutelor și asupra fashionului.

”Sunt încântat că BTS s-a alăturat Louis Vuitton. De abia așteptam acest parteneriat minunat care marchează începutul unui capitol modern al casei de modă și ca va îmbina luxul și cultura contemporană. De abia aștept să vedeți la ce proiecte minunate lucrăm împreună.”, a declarat Virgil Abloh, director creativ Louis Vuitton.

”Faptul că am devenit brand ambassador pentru Louis Vuitton este o adevărată încântare pentru noi!”, a spus BTS.