Ariana Grande face echipă cu cei de la Fortnite și va avea un concert virtual în jocul care a cucerit milioane de utilizatori. Informația a ”scăpat” pe internet săptămâna trecută, după ce un user a postat detaliile pe un topic de pe Reddit. Acum totul este oficial, iar primele imagini cu skin-ul Arianei din joc sunt pe internet. 

Fanii jocului Fortnite vor avea parte de o surpriză în curând. Potrivit celor de la Games Radar, Ariana Grande va avea un moment muzical care va apărea în joc, sub formă de concert virtual. Vestea a fost dată inițial de un user de pe Reddit, un împătimit al jocului, care a mai făcut în trecut predicții cu privire la Fortnite și toate s-au adeverit, la un moment dat. Așa că și informația despre concertul virtual al Arianei în joc s-a rostogolit precum bulgărele de zăpadă și a ajuns la urechile multora dintre împătimiții jocului. 

Acum au apărut pe internet primele imagini, sub formă de teaser. Skin-ul va fi disponibil între 6 și 8 august, iar fanii Arianei abia așteaptă să vadă momentul pe care creatorii jocului l-au pregătit pentru ei.