Deși jurau că sunt făcuți unul pentru celălalt, Ariana Grande și Pete Davidson s-au despărțit. Iubirea lor s-a consumat exact ca un foc de paie, după doar câteva luni.

Ariana și Pete au anunțat că formează un cuplu la începutul anului, după ce ea s-a despărțit de rapperul Mac Miller, iar el de fosta iubită. Artista și comediantul de la Saturday Night Live s-au mutat împreună după doar câteva zile, și-au făcut tatuaje prin care-și arătau iubirea unul pentru celălalt și s-au logodit după doar câteva săptămâni de relație.

NOUĂ cupluri celebre care s-au despărțit în 2018

Când toată lumea aștepta nunta, Ariana Grande și Pete Davidson s-au despărțit. Deocamdată nu se cunoaște motivul rupturii, în Ariana a fost devastată de moartea fostului ei iubit. Fanii rapper-ului au acuzat-o că ar fi fost de vină pentru abuzul de droguri al lui Mac Miller, iar ea a luat o pauză de la muzică și de la rețelele de socializare. O sursă din anturajul cuplului a declarat, potrivit TMZ, că Ari și Pete au ajuns la concluzia că nu a fost momentul potrivit pentru relația lor: „A fost prea mult, prea repede... Nu miră pe nimeni vestea”.