Ariana Grande este gata să facă un pas important și să intre în business-ul cu produse cosmetice, la fel ca multe dintre colegele ei de breaslă. Ari are deja un parfum-semnătură, iar acum urmează să își lanseze și o linie de cosmetice, potrivit presei internaționale. 

Succesul pe care l-au avut Rihanna, Selena Gomez sau J. Lo cu liniile de produse cosmetice pe care le-au scos pe piață a inspirat-o și pe Ariana Grande să facă un pas în această direcție. Potrivit revistei Elle, Ari a făcut primul pas în acest sens și a depus actele pentru a înregistra marca și a pune bazele unei noi afaceri. Brand-ul ei se va numi ”God Is A Woman”, inspirat de hitul cu același titlu pe care l-a lansat în 2018. Încă nu se știe când vom vedea pe piață primele produse semnate de Ariana Grande, dar primul pas a fost făcut. 

Meet the brother! Ariana Grande are un frate cu 10 ani mai mare decât ea. Cum arată și cu ce se ocupă

În ultimii ani, afacerea cu produse cosmetice a devenit un adevărat trend printre vedete. Cea care a dat tonul și a avut succes încă de la început a fost Rihanna. Colecția de make-up Fenty se găsește în magazine și la noi, iar makeup artiștii laudă produsele ei. Au urmat Selena Gomez, cu brand-ul Rare Beauty, și Jennifer Lopez cu Glow by JLo. În ceea ce privește cosmeticele pe care Ariana are de gând să le scoată pe piață, se pare că va fi vorba despre produse pentru îngrijirea tenului și a corpului, creme, spray-uri de corp, geluri de duș și alte produse pentru baie.