Ariana Grande face echipă cu cei de la Fortnite și ar putea avea un concert virtual în jocul care a cucerit milioane de utilizatori. Informația a ”scăpat” pe internet după ce un user a postat detaliile pe un topic de pe Reddit. 

Fanii jocului Fortnite vor avea parte de o surpriză în curând. Potrivit celor de la Games Radar, Ariana Grande va avea un moment muzical care va apărea în joc, sub formă de concert virtual. Chiar dacă informația nu este oficială deocamdată, pe internet au apărut deja mai multe teorii și speculații. Vestea a fost dată de un user de pe Reddit, un împătimit al jocului, care a mai făcut în trecut predicții cu privire la Fortnite și toate s-au adeverit, mai devreme sau mai târziu. Așa că și informația despre concertul virtual al Arianei în joc s-a rostogolit precum bulgărele de zăpadă și a ajuns la urechile multora dintre împătimiții jocului. 

Sweet beginning. Cum s-au cunoscut Ariana Grande și Dalton Gomez și de cât timp sunt împreună?

Deocamdată, concertul virtual este în teste, urmând ca funcția să fie adăugată în curând. Nu este singura surpriză pe care cei de la Fortnite au pregătit-o pentru fanii jocului. Membrii din Justice League și Suicide Squad vor fi, de asemenea, adăugați în joc.