Nu e nimeni ca ea! Ariana Grande a fructificat în cel mai bun mod posibil perioada de carantină. Artista a lansat albumul ”positions” și toate piesele au fost în topul Billboard.

Nu degeaba i se spune prințesa pop. Ariana a stat mult timp în studioul de înregistrări, dar a meritat. Cel mai recent album al artistei ii reconfirma acest statut. "positions" a debutat pe primul loc în topul albumelor din clasamentul Billboard 200. Odată cu această performanță, Ariana stabilește un nou record în muzica internațională și devine singura artistă cu trei albume care ajung pe locul 1, în doi ani și trei luni. 

Noul videoclip al Arianei Grande ne servește o armată de roboți fashion. Nici nu se putea altcumva! Încă de la anunțarea tuturor pieselor și de la lansarea videoclipului ”positions”, fanii au presimțit că următoarea pe listă va fi ”34+35”. Piesa este una dintre cele mai controversate de pe album, fanii creând o mulțime de teorii în online. 

Videoclipul a fost atât de așteptat de comunitatea Arianei, încât în 14 ore de la lansare a adunat 8 milioane de vizualizări.