Ariana Grande se află în Australia pentru a-şi promova noul album, "My Everything", pe care l-a lansat de curând. A avut mai mult succes în a-i enerva pe jurnaliştii australieni, însă. 

Mai întâi le-a transmis prin intermediul purtătorului său de cuvânt că nu au voie să o întrebe despre Mariah Carey (americanii spun că îi calcă pe urme divei de 45 de ani), relații amoroase, o posibilă colaborare cu Justin Bieber sau despre moartea bunicului său. 

A urmat o şedință foto pentru revista mX. Fotografii au primit şi ei indicații clare. Să nu folosească lumină naturală şi să o fotografieze doar din partea stângă a feței. 

La un moment dat, Ariana a spus că nu îi place cum arată topul ei şi a plecat, deşi şedința foto era încă în desfăşurare. Toată lumea a crezut că se duce în camera sa de hotel să se schimbe, dar, surpriză, puştoaica de 21 de ani n-a mai revenit.

Aceasta este una dintre fotografiile pe care fotograful Chris Pavlich, de la revista mX, a reuşit să le facă până ce Ariana Grande să plece.

SURSĂ: couriermail.com.au