Să mai zică cineva că Ariana Grande n-are cei mai tari fani din lume! Aceștia și-au propus să o aducă pentru a treia oară pe primul loc în topul Billboard Hot 100 și să detroneze "7rings". Piesa a stârnit obsesia tuturor și, în același timp, o adevărată dramă după ce Princess Nokia și Soulja Boy au acuzat-o pe Ariana de plagiat.

Acum, fanii artistei s-au alăturat mișcării #Boycott7Rings, dar nu pentru că nu le place piesa, ci pentru că își doresc ca "break up with your girlfriend, i'm bored" să devină al treilea single de number one, după "Thank You, Next" și "7rings".

Arianatorii au creat și un hashtag #Boycott7Rings, iar Ariana s-a alăturat deja demersului lor. După ce o mulțime de fani i-au cerut, cântăreața a ales să folosească ea însăși hashtag-ul, într-o postare pe Twitter: "R U happy now? #Boycott7Rings", pe care ulterior a șters-o.

"7rings" se află în prezent la cea de-a treia săptămână în Billboard Hot 100, cel de-al doilea număr 1 urmând piesei "Thank U, Next", care a debutat în top pe 17 noiembrie și rămas pe primul loc timp de șapte săptămâni.