Ariana Grande are din nou probleme. Artista a fost dată în judecată și a fost acuzată de plagiat.

”7 rings”, piesa care i-a adus multe recorduri Arianei Grande se pare că îi aduce ghinion la începutul anului. Josh Stone, artistul care a scris și a înregistrat piesa “You Need I Got It” o acuză pe Ariana că s-a inspirat pentru linia refrenului din piesa lui. În timp ce refrenul Arianei sună cam așa: “I Want It, I Got It. I Want It, I Got It”, refrenul piesei lui Josh sună cam așa: “You Need It, I Got It. You Want It, I Got It.”

Proces se desfășoară la Curtea din New York sub îndrumarea lui Tamir Young, care a ajuns la concluzia că cele două piese au foarte multe elemente în comun. 

Ariana Grande nu este la primul incident de acest gen.  Acum câteva luni, Vladmir Kush, deținătorul Kush Fine Art din Las Vegas a acuzat-o pe Ariana că a folosit o celebră imagine în videoclipul ”God is a woman” fără să ceară permisiunea sau să menționeze drepturile de autor. Regizorul Dave Meyers și producătorul Nathan Scherrer au folosit o lumânare în videoclipul Arianei care avea aceleași culori ca și pictura realizată de Kush în anii 1999-2000.