După săptămâni întregi de speculații și zvonuri, Ariana Grande a confirmat, în sfârșit, ceea ce bănuia toată lumea. Artista urmează să lanseze o linie de produse cosmetice, iar acum a făcut anunțul oficial pe Instagram. 

Fanii Arianei Grande îi urmăresc fiecare mișcare și nu ratează niciun detaliu. Așa se face că au pus cap la cap informațiile și s-au prins încă de acum câteva săptămâni că Ari urmează să intre în business-ul cu produse cosmetice și chiar au aflat cum se va numi brand-ul pe care îl va lansa pe piață, înainte să facă ea anunțul oficial. Ceea ce a dat-o de gol a fost faptul că mama ei a dat follow unei pagini de Instagram create cu numele brand-ului și de acolo nu a mai fost niciun dubiu.

Epic! Cum a reacționat Ariana Grande atunci când și-a auzit melodia în serialul ”Gossip Girl”

Acum, Ariana a făcut anunțul oficial, printr-o postare pe contul ei de Instagram. Artista a postat un filmuleț de câteva secunde în care este cu capul în jos, iar în descriere a scris numele brand-ului: ”r.e.m. beauty”. Încă nu se știe când vor apărea pe piață primele produse din linia de cosmetice, dar Ari a simțit că este un business profitabil, după ce mai multe colege de breaslă de-ale ei au dat lovitura pe piața de beauty. Selena Gomez, Halsey, Jennifer Lopez sunt doar câteva exemple în acest sens.