Finalul de an 2020 nu putea aduce o veste mai bună. Ariana Grande și-a schimbat statutul de iubită și a devenit logodnica lui Dalton Gomez.

Ariana Grande i-a luat prin surprindere pe fani cu cea mai recentă postare. Artista a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Dalton Gomez. Cei doi au o relație de la începutul anului, iar perioada pandemiei se pare că i-a apropiat foarte mult. Ariana a postat pe Instagram o serie de imagini, printre care și una cu prețioasa bijuterie. Dalton are gusturile bune și se pare că le știe foarte bine și pe cele ale artistei. În fața unui inel de logodnă cu un diamant masiv și o perlă nimeni nu ar putea spune nu. Nici măcar Ariana.

Ariana Grande și Dalton Gomez s-au cunoscut pentru prima dată în luna februarie, iar de atunci sunt de nedespărțit. Dalton este agent imobiliar și a ajuns să o cunoască pe artistă datorită prietenilor săi din lumea mondenă. Iubitul Arianei a reușit să se facă imediat plăcut de către părinții artistei și de către fratele ei, Frankie, de a cărei părere Ariana Grande ține foarte mult. 

”Sunt foarte fericiți. Este un moment important pentru ei, iar părinții lor sunt încântați. El este tipul de persoană pe care ea l-a căutat mult timp. Acum, se pare că l-a găsit.”, a declarat o sursă pentru People.