Billie Eilish revine în forță! Artista a postat pe contul de Instagram un teaser cu piesa ”Happier than ever”, iar surpriza de abia de acum vine. Billie nu are doar piesă nouă, ci are un întreg album gata de lansare.

2021 a început cu dreptul pentru Billie Eilish și se pare că vrea să continue pe aceeași linie. După ce a lansat documentarul "The World's a Little Blurry", Billie are de gând ca anul aceasta să cucerească toate topurile și să ia cu asalt industria muzicală. Artista a scos de mânecă asul ”Happier than ever” și în timp ce majoritatea fanilor se așteptau să fie vorba doar despre o piesă, ei bine, Eilish are un întreg album pregătit. 

Teaserul piesei a fost deja urcat pe Instagram, iar urmăritorii artistei vor avea parte și de un videoclip care o prezintă pe Billie cu noul ei look care a rupt normele Instagramului. Au trecut deja doi ani de când Billie a lansat albumul de debut "When We All Fall Asleep, Where Do We Go?", album care a câștigat toate premiile posibile, așa că un nou album este bine-venit. 

”Happier than ever” se va lansa pe 30 iulie și va conține 16 piese. ”Getting older”, ”I didn't change my number”, ”Billie Bossa Nova”, ”my future”, ”Oxytocin”, ”GOLDWING”, ”Lost cause”, ”Halley's comet”, ”Not my responsibility”, ”OverHeated”, ”Everybody dies”, ”Your power”, ”NDA”, ”Therefore I am”, ”Happier than ever” și ”Male fantasy”.