Beyonce a lipsit o perioadă din peisajul muzical, iar fanii au simțit asta din plin. Au trecut luni bune de când artista nu a mai lansat nicio piesă, dar se pare că așteptarea fanilor se apropie de final. Sau, cel puțin, așa a dat Bey de înțeles.

Beyonce este pe cale să înceapă o nouă Era, iar primele detalii deja au fost date. Artista apare pe coperta celui mai nou număr al publicației Vogue, dar nu acolo a vorbit despre revenirea ei în muzică. Anunțul a fost făcut pe contul de Instagram al Tidal, aplicație de streaming pe care o deține soțul ei. Albumul se va lansa pe 29 iulie, se va numi „Renaissance” și va si structurat în două acte.

Titlul nu este deloc unul întâmplător. Beyonce își dorește ca această etapă să fie una definitorie pentru ea, iar cel de-al șaptelea album de studio să fie ca o gură de aer proaspăt pentru fanii ei.

„Cu toată izolarea și nedreptatea din ultimul an, cred că suntem cu toții pregătiți să evadăm, să călătorim, să iubim și să râdem din nou. Simt o renaștere în curs de dezvoltare și vreau să fiu parte din cultivarea acestei evadări, în orice formă posibilă”, a spus Bey.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)