Justin Bieber are cu ce să se mândrească. Soția lui este un fashion icon și un model pentru sute de milioane de adolescente. Cea mai recentă apariție a lui Hailey sigur va inspira întreg Instagramul.

Începutul de an i-a găsit pe soții Bieber departe de agitație, relaxându-se într-o oază de liniște. Justin și Hailey au vrut să profite de timpul pe care îl au și au vrut să petreacă momente în natură. Cei doi au postat pe Instagram o serie de imagini și, pe lângă peisajele minunate, fanii nu au putut să nu observe faptul că Hailey Bieber s-a afișat mai naturală ca niciodată. 

Hailey nu este adepta machiajului strident, iar perioada de pandemie a convins-o că less is more. Soția lui Justin promovează produsele de la ”Bare Minerals” și se pare că sunt cele mai potrivite stilului ei. Modelul are o rutină foarte bine pusă la punct atunci când vine vorba de skin care. În pandemie, aceasta a încercat să îi insufle și soțului ei această pasiune și se pare că i-a reusit. 

”Justin se lupta cu acneea, iar eu am încercat să îl ajut să controleze această problemă. Îi dau toate sfaturile și produsele pe care le folosesc eu și se pare că funcționează. Permiteți-mi să spun doar că soțul meu este mult mai preocupat acum de îngrijirea pielii pentru că știe cât de atentă sunt eu la skin care. Așa că tot ce îi rămâne de făcut este să îmi asculte sfaturile”, a spus Hailey.