Ariana Grande și Dalton Gomez nu pierd timpul și, la un an după ce au început o relație, plănuiesc să ducă totul la next level și să se căsătorească. Cel puțin așa susține un apropiat al lor, care i-a dat de gol în presă.

Publicația Us Weekly a anunțat în exclusivitate că Ariana Grande și Dalton Gomez sunt pregătiți să meargă la altar. Potrivit unei surse apropiate lor, cei doi ar urma să facă pasul cel mare vara aceasta, iar nunta va fi un eveniment restrâns, ferit de ochii curioșilor. ”Ariana și Dalton vor face nunta la începutul verii. Au început să caute locații în mai multe orașe, dar cel mai probabil va fi un loc din California”, a spus sursa din anturajul celor doi pentru publicația citată. 

She's a gamer! Acesta este jocul care o ține trează noaptea pe Ariana Grande! L-ai jucat și tu?

Ariana și Dalton formează un cuplu de aproximativ un an de zile și își petrec aproape tot timpul împreună. Cel care i-a cucerit inima frumoasei artiste lucrează în domeniul imobiliar și nu este străin de lumea mondenă. În luna decembrie, Dalton și-a exprimat intențiile serioase și i-a oferit inelul de logodnă Arianei. Artista a ”oficializat” relația pe Instagram și le-a arătat celor care o urmăresc acolo bijuteria primită de la iubitul ei. Inelul cu perlă și diamant stă foarte bine pe degetul Arianei și mulți au spus că s-ar potrivi și o verighetă lângă el. Well, momentul se pare că nu e atât de departe.