Antonia este din ce în ce mai hotărâtă să facă ordine în viața ei. Artista este foarte deranjată de ceea ce se întâmplă în online și vrea să adopte măsuri drastice.

Antonia nu mai vrea să fie tolerantă. Artista s-a săturat de toate răutățile din online, iar de data asta este pusă pe fapte mari. Iubita lui Alex Velea nu exclude varianta de a merge la poliție pentru a pune capăt tuturor situațiilor neplăcute care se petrec pe internet. Antonia a postat un Insta story în care i-a avertizat pe cei care se țin de glume proaste că îi așteptă măsuri dure.

”Opriți-vă din a crea pagini false! Am avut de-a lungul timpului pagini false care au scris prietenilor mei, familiei, iubitului și oamenilor cu care lucram. Ați făcut pagini false care au scris altor artiști sau altor persoane din anturajul meu. Totul a devenit ridicol și m-a făcut să par așa cum nu sunt. Îi comparați pe alții cu mine și nu este ok! Sunteți bolnavi! Cereți ajutor! Voi merge la poliție dacă mai continuați să îmi scrieți! Amuzant este că nu știu dacă este o singură persoană implicată sau sunt mai multe. Am impresia că știu despre cine este vorba. Nici nu mai contează, în acest moment îmi pare rău pentru ei. Sunt atât de nefericiți!”, a scris Antonia pe Insta stories.